Cursus zakelijk Nederlands schrijven in de regio Rotterdam

Opzet cursus bij Dutch Language Courses is op basis van jouw wensen

Waarom doe je er verstandig aan om voor een cursus zakelijk Nederlands schrijven te kiezen voor Baay Dutch Language Courses in Rotterdam? Het antwoord is eenvoudig. Bij Baay Dutch Language Courses stellen wij maatwerk cursussen samen die volledig afgestemd zijn op jouw behoeften. Onze gekwalificeerde trainers hebben hier veel ervaring mee. De cursus zakelijk Nederlands schrijven wordt in zijn geheel afgestemd op het niveau en de behoeften van alle deelnemers aan deze cursus. De opgedane kennis kan direct in de praktijk gebracht worden. Dat werkt niet alleen stimulerend, maar geeft je ook de gelegenheid om de opgedane kennis volledig eigen te maken. Kom je in de praktijk onduidelijkheden tegen, dan kun je deze tijdens de volgende les inbrengen.

Baay Dutch Language Courses biedt een verscheidenheid cursussen aan

Beheers je de Nederlandse taal al voldoende, maar voel je je nog onzeker met schrijven, dan adviseren wij je om je aan te melden voor de cursus zakelijk Nederlands schrijven.  Wanneer tijdens het intakegesprek blijkt dat jouw niveau nog niet helemaal voldoende is, dan adviseren wij je om eerst een individuele cursus te volgen, die je in staat stelt om snel de Nederlandse taal eigen te maken. Dit kan zowel face to face als online.

Keuze uit verschillende cursusvormen bij Baay Dutch Language Courses

Om het gewenste basisniveau voor de cursus zakelijk Nederlands te kunnen halen kun je bij Baay Dutch Language Courses in Rotterdam kiezen uit verschillende cursusvormen.

  • Individuele training: Wanneer je als klant in een hoog tempo de Nederlandse taal eigen wilt maken. Dit kan aaneensluitend of wekelijks. Voordeel is dat de individuele training volledig op jouw behoefte en niveau wordt aangepast.
  • Groepstraining: De inhoud van deze cursus is volledig afgestemd op de behoefte en het niveau van alle deelnemers. Er wordt gekeken naar het niveau van alle deelnemers en bij voorkeur de branche waarin men werkzaam is. Voordeel van een groepscursus is dat men met gelijkgestemden te maken krijgt en dat er vaak sociale contacten worden opgebouwd.
  • Maatwerk in-Company cursussen. Vooral bedrijven die regelmatig gebruik maken van expats of anderstaligen maken gebruik van dit soort maatwerk trainingen. De inhoud is vooral afgestemd op de werkomgeving en het vakjargon.

Meer informatie?

Wil je als bedrijf of particulier weten wat de mogelijkheden zijn voor het volgen van een cursus zakelijk Nederlands schrijven? Neem gerust contact met ons op.