Groepscursussen Nederlands

Met onze groepscursussen kun je samen met andere expats of internationale studenten jouw Nederlands oefenen. Omdat onze groepscursussen uit maximaal tien cursisten bestaan, hebben wij voor iedereen voldoende individuele aandacht. Je voortgang wordt gedurende de cursus geëvalueerd om te bepalen of je klaar bent om door te gaan naar het volgende niveau. Gedurende de cursus kan je uitgaan van minimaal 2 uur per week aan huiswerk. Aan het einde van de cursus Nederlands ontvang je een certificaat van deelname.

Niveau – Beginners tot Gevorderden

Wat het huidige niveau van jouw Nederlandse taal ook is, wij bieden cursussen die aansluiten bij elk niveau. Je kunt onze cursussen overdag, ’s avonds of op zaterdag volgen.

Nederlandse les op onze gunstig gelegen leslocatie.

Onze locatie is gunstig gelegen in het centrum van Rotterdam, op slechts 5 minuten lopen van station Blaak.

Cursusaanbod

Cursussen beginners

VAN A0-A2

Wanneer je nog helemaal niet bekend bent met de Nederlandse taal en je het een uitdaging vindt om naar de winkels te gaan of het openbaar vervoer te nemen zonder dat je overstapt op het Engels, dan is dit het niveau voor jou.

Cursussen semi-gevorderden

VAN A2-B1

Als je geen problemen hebt met het doen van de boodschappen of het plaatsen van een bestelling in een restaurant in het Nederlands, maar het wel een uitdaging vindt om diepgaandere gesprekken te kunnen voeren, dan is dit het niveau voor jou.

Cursussen gevorderden

VAN B1-B2

Wanneer je je vrij zeker voelt over jouw algemene Nederlandse taalvaardigheid, maar je wilt jouw vaardigheden oppoetsen of bijspijkeren en je wilt vaker praten als een local, dan is dit het niveau voor jou.

Wat onze klanten zeggen

Wat is de volgende stap?

Als u op zoek bent naar groepscursussen Nederlands, selecteer dan hieronder de optie “Informatie aanvragen” en neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte. U krijgt dan een overzicht van onze beschikbare cursussen die binnenkort starten.