In-Company Cursussen Nederlands

Volledig aangepast aan uw zakelijke wensen

Wij kunnen op elk gewenst moment een in-company cursus bij u op kantoor organiseren. Deze cursus wordt volledig op maat gemaakt zodat u snel resultaten bereikt. Ook kunnen de lessen online worden gegeven. Onze opdrachtgevers bevinden zich met name in de medische, wetenschappelijke, logistieke en technische sectoren.

Niveau – Beginners tot Gevorderden

Ongeacht het Nederlandse taalniveau dat uw werknemers al hebben, kunnen we een op maat gemaakt lesprogramma samenstellen om het taalniveau van de werknemers te verbeteren. Hierdoor kan binnen de werkomgeving een voor u acceptabel niveau Nederlandse taalvaardigheid worden bereikt.

Nederlandse les op een tijdstip en locatie die bij u past

We werken volgens uw agenda en planning zodat uw in-company lessen plaatsvinden op een tijdstip dat past bij de planning en agenda van uw werknemers. Online lessen behoren ook tot de mogelijkheden.

Over In-Company Cursussen Nederlands

Gratis intakegesprek

Weet u niet zeker wat uw huidige niveau van de Nederlandse taal is? Hebt u specifieke doelen waar u aan wilt werken? Weet u niet zeker of in-company lessen de juiste keuze zijn? Om antwoord te kunnen geven op deze en al uw andere vragen, biedt Baay Dutch Language Courses een gratis intakegesprek aan.

Snelle resultaten!

Onze in-company cursussen zijn ontworpen voor mensen die snel resultaten willen zien! Het lesprogramma wordt volledig op maat gemaakt zodat het programma voldoet aan uw specifieke wensen en is afgestemd op uw bedrijf en sector. Onze opdrachtgevers bevinden zich met name in de medische, wetenschappelijke, logistieke en technische sectoren.

Flexibele prijzen

De kosten voor in-company lessen zijn afhankelijk van uw eisen, het aantal lesuren dat nodig is om aan die eisen te voldoen en de frequentie van de lessen. Gebruik onderstaande knop om contact met ons op te nemen. We zullen u dan graag een gepersonaliseerde offerte sturen.

Geschikt voor groepen of individuele deelnemers

Onze zeer goed gekwalificeerde trainers kunnen werken met één enkele student of met een groep studenten. Dit is afhankelijk van de behoeften van uw organisatie.

Locatie naar keuze

We bieden onze in-company lessen graag bij u aan op kantoor. Ook online behoort tot de mogelijkheden.

Flexibele lesuren

We adviseren per in-company cursus een lespakket van in totaal 24 contacturen. Na afloop van de cursus ontvangen de deelnemers een certificaat van deelname. We raden aan om per week één les van 2 uur of twee lessen van 90 minuten te volgen, zodat uw werknemers het meeste uit de in-company cursus kunnen halen. Dit zijn echter slechts aanbevelingen; we bieden u graag flexibele opties aan die aansluiten bij uw doelen en planning.

Wat onze klanten zeggen

Wat is de volgende stap?

Als u op zoek bent naar In-Company Cursussen Nederlands, selecteer dan hieronder de optie “Informatie aanvragen” en neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte. Als u liever leert in een groepsomgeving, selecteer dan de optie “Bekijk onze cursussen”. U krijgt dan een overzicht van onze beschikbare cursussen die binnenkort starten.