Everyone smiles in the same language

Wijnhaven 36, 3011WS Rotterdam
 +31(0)6 19 87 07 86 
info@dutchlanguagecourses.nl

Online cursussen: Hoe werkt het?

Tijdens de cursus ontvangt u het cursusmateriaal, meestal in word- of pdf bestand. U kunt ervoor kiezen om het af te drukken of op uw computer te gebruiken. Naast de hand-outs moet u het lesboek (zoals vermeld in de cursusbeschrijvingen) voor de start van de cursus kopen.

Voor aanvang van de lessen logt u in op Zoom, via een link die u via e-mail of whatsapp van de trainer ontvangt. U kunt uw computer, tablet of telefoon gebruiken om ‘binnen te komen’. U hoeft geen persoonlijke gegevens in te voeren, behalve uw naam.

Tijdens de lessen heeft u grammatica, spreken, schrijven, lezen en luisteroefeningen. Net als in een normale klasopstelling worden de lessen interactief gegeven.

U kunt via e-mail of whatsapp contact met uw trainer opnemen, om huiswerk in te leveren of om vragen te stellen.

Face-to-face cursussen: Hoe werkt het?

Vanaf maart bieden we weer f2f cursussen aan. Voor aanvang van de cursussen, ontvangt u informatie over de regels die wij hanteren, aangaande Covid-19. Onze lesruimte is groot genoeg om 7 studenten te ontvangen met minstens 1,5 meter ertussen.

U komt de lesruimte binnen en verlaat de kamer op een manier waarbij u uw medecursisten niet van dichtbij hoeft te passeren. Wij zorgen voor handgels en ontsmetten de ruimte na elke les. Studenten blijven thuis als ze symptomen vertonen. In dat geval kunt u de les via Zoom volgen. Bij meer dan 1 student of als de trainer symptomen vertoont, is de les online. In het gebouw, is het dragen van een mondkapje verplicht. 

 

Wat is de volgende stap?

Doe een aanvraag