Everyone smiles in the same language

Wijnhaven 36, 3011WS Rotterdam
 +31(0)6 19 87 07 86 
info@dutchlanguagecourses.nl

Online cursussen: Hoe werkt het?

Tijdens de cursus ontvangt u het cursusmateriaal, meestal in word- of pdf bestand. U kunt ervoor kiezen om het af te drukken of op uw computer te gebruiken. Naast de hand-outs moet u het lesboek (zoals vermeld in de cursusbeschrijvingen) voor de start van de cursus kopen.
Voor aanvang van de lessen logt u in op Zoom, via een link die u via e-mail of whatsapp van de trainer ontvangt. U kunt uw computer, tablet of telefoon gebruiken om ‘binnen te komen’. U hoeft geen persoonlijke gegevens in te voeren, behalve uw naam.
Tijdens de lessen heeft u grammatica, spreken, schrijven, lezen en luisteroefeningen. Net als in een normale klasopstelling worden de lessen interactief gegeven.
U kunt via e-mail of whatsapp contact met uw trainer opnemen, om huiswerk in te leveren of om vragen te stellen.

 

Face-to-face cursussen: Hoe werkt het?

Vanaf juni bieden we weer groepscursussen aan. Voor aanvang van de cursussen, ontvangt u informatie over de regels die wij hanteren, aangaande Covid-19. Onze lesruimte is groot genoeg om 6 studenten te ontvangen met minstens 1,5 meter ertussen.
U komt de lesruimte binnen en verlaat de kamer op een manier waarbij u uw medecursisten niet van dichtbij hoeft te passeren. Wij zorgen voor handgels en ontsmetten de ruimte na elke les. Studenten blijven thuis als ze symptomen vertonen. In dat geval kunt u de les via Zoom volgen.

The furniture will be desinfected after each lesson. You will have to enter and leave the room in a way that you don’t pass each other closely. We will provide handgels and desinfect the room after each lesson. Students stay home when they show symptoms. In that case, you can follow the lessons on Zoom.

Wat is de volgende stap?

Doe een aanvraag