Everyone smiles in the same language

Wijnhaven 36, 3011WS Rotterdam
 +31(0)6 19 87 07 86 
info@dutchlanguagecourses.nl

Groepscursussen Nederlands

Met onze groepscursussen kun je samen met andere expats of internationale studenten jouw Nederlands oefenen. Omdat onze groepscursussen uit maximaal tien cursisten bestaan, hebben wij voor iedereen voldoende individuele aandacht.

Niveau - Beginners tot Gevorderden

Wat het huidige niveau van jouw Nederlandse taal ook is, wij bieden cursussen die aansluiten bij elk niveau. Je kunt onze cursussen overdag, ’s avonds of op zaterdag volgen.

Nederlandse les op onze gunstig gelegen leslocatie.

Onze locatie is gunstig gelegen in het centrum van Rotterdam, op slechts 5 minuten lopen van station Blaak.

Cursusaanbod​

Cursussen beginners

VAN A0-A2

Wanneer u nog helemaal niet bekend bent met de Nederlandse taal en u het een uitdaging vindt om naar de winkels te gaan of het openbaar vervoer te nemen zonder dat u overstapt op het Engels, dan is dit het niveau voor u.

Cursussen semi-gevorderden

VAN A2-B1

Als u geen problemen hebt met het doen van de boodschappen of het plaatsen van een bestelling in een restaurant in het Nederlands, maar het wel een uitdaging vindt om diepgaandere gesprekken te kunnen voeren, dan is dit het niveau voor u.

Cursussen gevorderden

VAN B1-B2

Wanneer u zich vrij zeker voelt over uw algemene Nederlandse taalvaardigheid, maar u wilt uw vaardigheden oppoetsen of bijspijkeren en u wilt vaker praten als een local, dan is dit het niveau voor u.

TESTIMONIALS

Wat onze studenten zeggen

Working in small groups has a really big advantage. You can speak/practice much more in two hours.

l

Lukas from Slovakia

The course is very effective at bringing people to a basic understanding and speaking the language. I loved the classes with a small sized group and the atmosphere.

l

Joao from Portugal

Wat is de volgende stap?

Als u op zoek bent naar groepscursussen
Nederlands, selecteer dan hieronder de optie “Doe een aanvraag” en neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte. U krijgt dan een overzicht van onze beschikbare cursussen die binnenkort starten.

BEKIJK GROEPSCURSUSSENDOE EEN AANVRAAG