Everyone smiles in the same language

Wijnhaven 36, 3011WS Rotterdam
 +31(0)6 19 87 07 86 
info@dutchlanguagecourses.nl

Intensieve cursus

Is de Nederlandse taal nog nieuw voor u of bent u een beginner? Zou uw verblijf in Nederland verbeteren, wanneer u eenvoudige gesprekken in het Nederlands kunt voeren en deze kunt begrijpen? Dan is onze 1-weekse cursus de beste keus voor u!

Samen met een kleine groep medestudenten wordt u 5 dagen volledig ondergedompeld in de Nederlandse taal en cultuur. Klinkt dat een beetje overweldigend: maak u geen zorgen! Het is niet alleen maar droog leren vanuit een boek: wij integreren praktijkopdrachten en rollenspellen in ons programma zodat de hele cursus interessant en leuk is en blijft. Inclusief 2 Field trips.

Volgende intensieve cursussen: 24 – 28 augustus

.

Tijd: 9:45uur - 13:15uur / prijs: 345,-

Nederlandse lessen op onze gunstig gelegen leslocatie.

Onze leslocatie (Corona-proof) is gunstig gelegen in het centrum van Rotterdam, op slechts 5 minuten lopen van metrostation Blaak.

TESTIMONIALS

Wat onze studenten zeggen

Working in small groups has a really big advantage. You can speak/practice much more in two hours.

l

Lukas from Slovakia

The course is very effective at bringing people to a basic understanding and speaking the language. I loved the classes with a small sized group and the atmosphere.

l

Joao from Portugal

Wat is de volgende stap?

Als je klaar bent om je in te schrijven voor de intensieve cursus, selecteer dan de optie ‘Boek de intensieve cursus’. Als u vragen heeft voordat u zich vastlegt, of als u niet zeker weet of dit de juiste cursus voor u is, kiest u ‘Doe een aanvraag’ en we helpen u graag verder!
Boek de intensieve cursusDoe een aanvraag