Everyone smiles in the same language

Wijnhaven 36, 3011WS Rotterdam
 +31(0)6 19 87 07 86 
info@dutchlanguagecourses.nl

Privélessen

VOLLEDIG AANGEPAST AAN UW wensEN EN NIVEAU

Wij kunnen op elk moment een privécursus organiseren die volledig wordt afgestemd op uw niveau en aan uw wensen, zodat u snel resultaten hebt. Naast onze cursussen Nederlands, bieden wij ook lessen in het Engels aan. Ook Russisch en Grieks behoren tot de mogelijkheden.

Niveau – Beginners tot Gevorderden

Wat uw huidige taalniveau ook is, we kunnen een volledig op maat gemaakt lesprogramma voor u ontwerpen waardoor u uw doelen kunt bereiken.

Lessen op een tijdstip en locatie die voor u het meest geschikt is

We werken volgens uw agenda en planning, zodat uw  lessen plaatsvinden op een tijdstip dat u  het beste uitkomt. Naast onze locatie in Rotterdam, geven we ook privélessen in Poortugaal, Kerkstraat 25 of bij u op locatie. Online lessen of een combinatie met face to face lessen behoren ook tot de mogelijkheden.

ABOUT

Over privélessen Nederlands

Z

Gratis intakegesprek

Weet u niet zeker wat het huidige niveau van uw Nederlands is? Hebt u specifieke doelen waaraan u wilt werken? Weet u niet zeker of privélessen de juiste keuze voor u zijn? Om een antwoord te kunnen geven op deze en al uw andere vragen, biedt Baay Dutch Language Courses een gratis intakegesprek aan.

Z

Snelle resultaten!

Onze privécursussen zijn ontworpen voor mensen die snel resultaten willen zien! Uw lesprogramma is afgestemd op uw persoonlijke interesses en wordt volledig op maat gemaakt zodat het voldoet aan uw specifieke wensen en behoeften.

Z

Flexibele prijzen

De kosten voor privélessen van Dutch Baay Language Courses zijn afhankelijk van uw doelstellingen, het aantal lesuren en de frequentie van de lessen. Gebruik onderstaande knop om contact met ons op te nemen. We zullen u dan graag een gepersonaliseerde offerte sturen.

Z

Volledige toewijding en aandacht

Tijdens uw  privélessen van Baay Dutch Language Courses krijgt u de volledige en toegewijde aandacht van een van onze gekwalificeerde docenten.

Z

Locatie naar keuze

We bieden onze privélessen graag aan op uw werk, op onze leslocatie of online.

Z

Flexibele lesuren

We adviseren een lespakket van in totaal 24 lesuren. Dit is veelal voldoende om de meeste leerdoelen te bereiken. We raden u aan om per week één les van 2 uur of twee lessen van 90 minuten te volgen, zodat u het meeste uit uw privélessen kunt halen. Dit zijn echter slechts aanbevelingen; we bieden u graag flexibele lesopties aan die aansluiten bij uw doelen en uw planning.

TESTIMONIALS

Wat onze studenten zeggen

I had a great teacher and it was a pleasure learning basics of Dutch during my 0-A2.1 intensive private course. Also the location of the school is really central and classrooms are very modern and comfortable. I’d really recommend Baay school!

l

Alessandro from Italy

Very good tempo, excellent teacher and perfect location.

l

Andrii from the Ukraine

Wat is de volgende stap?

Als u op zoek bent naar privélessen Nederlands, selecteer dan hieronder de optie “Doe een aanvraag” en neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte. Als u liever leert in een groepsomgeving, selecteer dan de optie “Bekijk groepscursussen”. U krijgt dan een overzicht van onze beschikbare cursussen die binnenkort starten.

BEKIJK PrivélessenDOE EEN AANVRAAG