Privélessen

Volledig aangepast aan jouw wensen en niveau

Wij kunnen op elk moment een training organiseren die volledig kan worden afgestemd op jouw wensen, zodat je snel resultaten hebt. Naast onze trainingen Nederlands, verzorgen wij ook specifieke cursussen Zuid-Afrikaans – Nederlands.

Heb je meer behoefte aan ondersteuning, bijvoorbeeld als je een cursus hebt gedaan en daarna in de praktijk ergens tegenaan loopt. dan bieden wij voor gevorderden ook taalcoaching aan. Individuele begeleiding waarbij je met een strippenkaart flexibele sessies kunt boeken. Bijvoorbeeld als je een cursus hebt gedaan en daarna ergens tegenaan loopt. Of als je behoefte hebt aan taalsupport bij werkgerelateerde onderwerpen of je kennis van de taal wilt opfrissen.

Niveau – Beginners tot Gevorderden

Wat je huidige taalniveau ook is, we kunnen een volledig op maat gemaakt lesprogramma voor je ontwerpen waardoor je jouw leerdoelen kunt bereiken.

Lessen op een tijdstip en locatie die voor jou het meest geschikt is

We werken volgens jouw agenda en planning, zodat de  lessen plaatsvinden op een tijdstip dat voor jou  het beste uitkomt. Naast onze locatie in Rotterdam, verzorgen we ook trainingen in Poortugaal, Kerkstraat 25 of op locatie. Online lessen of een combinatie met face to face lessen behoren ook tot de mogelijkheden.

Over privélessen Nederlands

Gratis intakegesprek

Weet u niet zeker wat het huidige niveau van uw Nederlands is? Hebt u specifieke doelen waaraan u wilt werken? Weet u niet zeker of privélessen de juiste keuze voor u zijn? Om een antwoord te kunnen geven op deze en al uw andere vragen, biedt Baay Dutch Language Courses een gratis intakegesprek aan.

Snelle resultaten!

Onze privécursussen zijn ontworpen voor mensen die snel resultaten willen zien! Uw lesprogramma is afgestemd op uw persoonlijke interesses en wordt volledig op maat gemaakt zodat het voldoet aan uw specifieke wensen en behoeften.

Flexibele prijzen

De kosten voor privélessen van Dutch Baay Language Courses zijn afhankelijk van uw doelstellingen, het aantal lesuren en de frequentie van de lessen. Gebruik onderstaande knop om contact met ons op te nemen. We zullen u dan graag een gepersonaliseerde offerte sturen.

Volledige toewijding en aandacht

Tijdens uw  privélessen van Baay Dutch Language Courses krijgt u de volledige en toegewijde aandacht van een van onze gekwalificeerde docenten.

Locatie naar keuze

We bieden onze privélessen graag aan op uw werk, op onze leslocatie of online.

Flexibele lesuren

We adviseren een lespakket van in totaal 24 lesuren. Dit is veelal voldoende om de meeste leerdoelen te bereiken. We raden u aan om per week één les van 2 uur of twee lessen van 90 minuten te volgen, zodat u het meeste uit uw privélessen kunt halen. Dit zijn echter slechts aanbevelingen; we bieden u graag flexibele lesopties aan die aansluiten bij uw doelen en uw planning.

Wat onze klanten zeggen

Wat is de volgende stap?

Als u op zoek bent naar privélessen Nederlands, selecteer dan hieronder de optie “Informatie aanvragen” en neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte. Als u liever leert in een groepsomgeving, selecteer dan de optie “Bekijk onze cursussen”. U krijgt dan een overzicht van onze beschikbare cursussen die binnenkort starten.