Privélessen

Volledig aangepast aan jouw wensen en niveau

Wij kunnen op elk moment een training organiseren die volledig kan worden afgestemd op jouw wensen, zodat je snel resultaten hebt. Naast onze trainingen Nederlands, bieden wij ook cursussen in het Engels aan.

Heb je meer behoefte aan ondersteuning, bijvoorbeeld als je een cursus hebt gedaan en daarna in de praktijk ergens tegenaan loopt. dan bieden wij voor gevorderden ook taalsupport aan.

Niveau – Beginners tot Gevorderden

Wat je huidige taalniveau ook is, we kunnen een volledig op maat gemaakt lesprogramma voor je ontwerpen waardoor je jouw leerdoelen kunt bereiken.

Lessen op een tijdstip en locatie die voor jou het meest geschikt is

We werken volgens jouw agenda en planning, zodat de  lessen plaatsvinden op een tijdstip dat voor jou  het beste uitkomt. Naast onze locatie in Rotterdam, verzorgen we ook trainingen in Poortugaal, Kerkstraat 25 of op locatie. Online lessen of een combinatie met face to face lessen behoren ook tot de mogelijkheden.

Over privélessen Nederlands

Wat onze klanten zeggen

Wat is de volgende stap?

Als u op zoek bent naar privélessen Nederlands, selecteer dan hieronder de optie “Informatie aanvragen” en neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte. Als u liever leert in een groepsomgeving, selecteer dan de optie “Bekijk onze cursussen”. U krijgt dan een overzicht van onze beschikbare cursussen die binnenkort starten.