Everyone smiles in the same language

Wijnhaven 36, 3011WS Rotterdam
 +31(0)6 19 87 07 86 
info@dutchlanguagecourses.nl

Zakelijk Nederlands

Het Nederlands is een complexe taal voor werknemers met een niet-Nederlandstalige achtergrond. De jarenlange ervaring van Baay Dutch Language Courses Rotterdam leert bovendien dat naast de taal ook velen tegen culturele verschillen aanlopen. Om als werknemer in de Rotterdamse regio optimaal te kunnen presteren, kan een maatwerk cursus zakelijk Nederlands uitkomst bieden.

ABOUT

Aandachtspunten cursus zakelijk Nederlands op maat

Er zijn een groot aantal argumenten waarom u als bedrijf of instelling het beste kunt kiezen voor een cursus zakelijk Nederlands op maat. De inhoud van de cursus zakelijk Nederlands wordt op basis van intake gesprekken volledig afgestemd op de behoeften van uw werknemers en organisatie. We besteden bij het samenstellen van het programma aandacht aan de sector waarin u werkzaam bent, het jargon dat gebruikt wordt en de gewoontes die er gelden.

Onderwerpen die besproken kunnen worden

Onderwerpen die in een cursus zakelijk Nederlands kunnen worden opgenomen zijn divers. Onderstaand enkele voorbeelden:

Z

Zakelijke e-mails schrijven

Z

Offertes opstellen

Z

Cultuurverschillen

Z

Rapportages schrijven

Z

Presentaties

Z

Opfrissen en/of uitbreiden grammaticale kennis

Rekening houdend met het huidige taalniveau van uw werknemers staan uw zakelijke behoeften als werkgever centraal. Onze doelstelling is om een cursus zakelijk Nederlands op maat samen te stellen, die volledig aansluit bij de behoeften van uw organisatie en het niveau van uw werknemers. Baay Dutch Language Courses beschikt over de kennis en ervaring om dit voor u te realiseren. Voor zowel moedertaalsprekers als anderstaligen kunnen wij een cursus Zakelijk Nederlands verzorgen.

Inhoud, tijd en duur cursus zakelijk Nederlands zijn flexibel

Niet alleen de inhoud van de cursus zakelijk Nederlands is flexibel. Dat geldt ook voor de tijd en duur van de cursus. Gemiddeld duurt een traject 24 uur. Echter ook andere afspraken zijn mogelijk. De cursussen kunnen overdag, aan het einde van een werkdag, ’s avonds of op zaterdagochtend gegeven worden.  Ook online behoort tot de mogelijkheden. De keuze is aan u.

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een cursus zakelijk Nederlands bij Baay Dutch Language Courses? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Contact