Everyone smiles in the same language

Wijnhaven 36, 3011WS Rotterdam
 +31(0)6 19 87 07 86 
info@dutchlanguagecourses.nl

Nederlandse cursus voor expats en internationale studenten

Maatwerk taalcursussen Rotterdam voor beginners en gevorderden

Baay Dutch Language Courses Rotterdam is al vele jaren een begrip op het gebied van Nederlandse maatwerk cursussen in de Rijnmond. Het maakt bij Baay Dutch Language Courses Rotterdam niet uit wat het huidige niveau van uw Nederlandse taal is. Na een intakegesprek weten wij welke Nederlandse cursus het beste bij uw huidige niveau en doelstellingen aansluit. Daarnaast zullen wij proberen om zoveel mogelijk herkenbare onderwerpen in de Nederlandse cursus te verwerken. Vaak is dat mogelijk, omdat we maar in groepjes van maximaal 6 personen werken.

Nederlandse groepscursussen met veel individuele aandacht

Zoals bovenstaand al aangegeven wordt er bij Baay Dutch Language Courses Rotterdam veel aandacht besteed aan uw persoonlijke taal ontwikkeling. Dat kunnen wij waarmaken, omdat de groep bij een Nederlandse cursus slechts uit maximaal 6 deelnemers bestaat. De beperkte omvang van het aantal deelnemers zorgt er bovendien voor, dat de deelnemers aan een Nederlandse cursus intensief met elkaar kunnen oefenen. Onderwerpen waarin een cursist geïnteresseerd dan wel werkzaam is kunnen als gespreksthema worden ingebracht. Zo kan men in een versneld tempo de opgedane woordenschat toepassen in de praktijk.

Niveau Nederlandse cursus |  Tijdstip | Locatie

Als gespecialiseerd taalinstituut bieden wij de Nederlandse cursus aan die naadloos bij uw huidige niveau aansluit. Vandaar dat wij het cursusaanbod hebben onderverdeeld in:

Samen met u kijken wij welke Nederlandse cursus het beste bij u past. In overleg met de deelnemers wordt gekeken wat het ideale tijdstip is voor het volgen van de cursussen. Wij kunnen onze cursussen zowel overdag, ’s avonds of op zaterdag inplannen. De trainingslocatie is gunstig gelegen in het centrum van Rotterdam op 5 minuten loopafstand van station Blaak. Ook bestaat de mogelijkheid om online aan een Nederlandse cursus deel te nemen.

Wat is de volgende stap?

Als u op zoek bent naar groepscursussen
Nederlands, selecteer dan hieronder de optie “Doe een aanvraag” en neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte. U krijgt dan een overzicht van onze beschikbare cursussen die binnenkort starten.

BEKIJK GROEPSCURSUSSENDOE EEN AANVRAAG