Everyone smiles in the same language

Wijnhaven 36, 3011WS Rotterdam
 +31(0)6 19 87 07 86 
info@dutchlanguagecourses.nl

Zakelijk Nederlands cursus regio Rotterdam Rijnmond

Maatwerk taalcursus voor medewerkers bedrijven, instellingen en organisaties

 

Bent u als HR afdeling op zoek naar een gespecialiseerd taalinstituut dat veel ervaring heeft met het samenstellen van een maatwerk zakelijk Nederlands cursus voor medewerkers met een niet Nederlandstalige achtergrond? Neem dan voor een oriënterend gesprek beslist contact op met Mascha Baaij van Baay Dutch Language Solutions Rotterdam. Als gespecialiseerd taalinstituut stellen wij in samenwerking met de HR afdelingen van bedrijven, instellingen en organisaties al vele jaren maatwerk zakelijk Nederlands cursussen samen.

Hoe komt een maatwerk zakelijk Nederlands cursus tot stand?

Baay Dutch Language Solutions Rotterdam heeft voor een maatwerk zakelijk Nederlands cursus een format ontwikkeld, dat aantoonbaar voor de beoogde resultaten zorgt. Dit format dient  slechts als fundament voor de zakelijk Nederlands cursus. Als eerste brengen wij tijdens het kennismakingsgesprek met een of meerdere functionarissen van de HR – afdeling in kaart welke behoeften zijn geconstateerd en welke verbeterpunten gerealiseerd moeten worden. Denk hierbij niet alleen aan de Nederlandse taal, maar ook aan zaken als het vakjargon, methodieken en de bedrijfscultuur. Daarna vinden individuele intake gesprekken plaats met medewerkers, die voor de maatwerk zakelijk Nederlands cursus in aanmerking komen. De hulpvragen die door de medewerkers worden genoemd zullen in de zakelijk Nederlands cursus worden verwerkt. Een medewerker die geen belemmeringen / drempels meer ervaart zit lekker in zijn/haar vel en dat komt de werksfeer ten goede. Dit zal het teamgevoel versterken.

Locatie Tijdstip doelstelling maatwerk zakelijk Nederlands cursus

De zakelijk Nederlands cursus kan op verschillende locaties worden gegeven. De eerste mogelijkheid is in onze trainingslocatie in het centrum van Rotterdam. De uitstekend bereikbare trainingsruimte ligt slechts op 5 minuten loopafstand van station Blaak. Een 2e optie is op uw bedrijfslocatie. Tenslotte bestaat de mogelijkheid om vanwege de Corona pandemie de zakelijk Nederlands cursus online te volgen. Ook wat betreft het tijdstip passen wij ons graag aan. Van maandag tot en met zaterdag kunnen wij de cursus verzorgen. Voor meer informatie over een maatwerk zakelijk Nederlands cursus raadpleegt u de rubriek contact

Wat is de volgende stap?

Als u op zoek bent naar groepscursussen
Nederlands, selecteer dan hieronder de optie “Doe een aanvraag” en neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte. U krijgt dan een overzicht van onze beschikbare cursussen die binnenkort starten.

BEKIJK GROEPSCURSUSSENDOE EEN AANVRAAG