Everyone smiles in the same language

Wijnhaven 36, 3011WS Rotterdam
 +31(0)6 19 87 07 86 
info@dutchlanguagecourses.nl

Zakelijk Nederlands maatwerk taaltrainingen Rotterdam

Individuele, groepstrainingen op locatie in Groot Rotterdam of online

Voor de meeste werknemers met een niet Nederlandstalige achtergrond blijkt het Nederlands een complexe taal te zijn. Dat geldt ook voor de culturele verschillen waar velen tegen aanlopen. In de privé sfeer kan men zich met de Engelse taal nog wel redden, omdat vrijwel alle Nederlanders wel Engels spreken. Binnen een bedrijf, organisatie of instelling krijgt men echter te maken met het vakjargon, methodieken en een bedrijfscultuur. Om ervoor te zorgen dat werknemers, met een niet Nederlandstalige achtergrond, zich volledig kunnen ontplooien biedt Baay Dutch Language Solutions aan bedrijven, organisaties en instellingen de cursus zakelijk Nederlands aan.

Inhoud maatwerk cursus zakelijk Nederlands op locatie of online

De inhoud van de maatwerk cursus zakelijk Nederlands wordt volledig op de behoeften van uw organisatie en werknemers afgestemd. Wij doen dit door het houden van intake gesprekken, zodat wij exact weten waaraan behoefte is. Naast taalproblemen brengen wij ook in kaart waar men als werknemer tijdens het werk tegenaan loopt. Denk hierbij aan zaken als: het schrijven van zakelijke e-mails, opstellen van offertes, het schrijven van rapportages enz. Om optimaal te kunnen functioneren en zich op zijn/haar gemak te voelen komen ook het vakjargon, procedures en bedrijfscultuur aan de orde. Deze zaken willen we in de maatwerk cursus Nederlands implementeren en behandelen, zodat men weet waarom op een bepaalde wijze wordt gehandeld.

Hoe en waar wordt de maatwerk cursus zakelijk Nederlands aangeboden?

De duur en de impact van de corona pandemie is groot. Omdat er op dit moment nog geen vaccin en/of medicijn beschikbaar is bieden wij de maatwerk cursus zakelijk Nederlands in diverse trainingsvormen aan. Als opdrachtgever kunt u zelf aangeven waar uw voorkeur naar uitgaat. U kunt kiezen voor onze trainingslocatie in het centrum Rotterdam, op bedrijfslocatie en ook bestaat de mogelijkheid om de cursus zakelijk Nederlands online te volgen. Voor een oriënterend gesprek over de mogelijkheden van een maatwerk cursus zakelijk Nederlands raadpleegt u de rubriek contact

Wat is de volgende stap?

Als u op zoek bent naar groepscursussen
Nederlands, selecteer dan hieronder de optie “Doe een aanvraag” en neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte. U krijgt dan een overzicht van onze beschikbare cursussen die binnenkort starten.

BEKIJK GROEPSCURSUSSENDOE EEN AANVRAAG